Historien bakom Tillväxtpodden

Jag som ligger bakom den här podden heter Peter Önnby. Mer om mig kan den nyfikne läsa på min sida med samma namn. I begynnelsen av podden hade jag Niklas Fehrm vid min sida.

Med täta mellanrum har jag hamnat i intressanta diskussioner med olika personer om försäljning och marknadsföring, och då främst om den typen som handlar om att skapa tillväxt samt de utmaningar det innebär att driva större och mer komplexa säljprocesser.

Jag är lika intresserad av den strategiska som den taktiska nivån, samt blir lika fängslad av ledarskap och styrning som av den enskilde, moderna säljarens eller marknadsförarens utmaningar och framgångsformler.

Ambitionen med Tillväxtpodden

Min ambition med Tillväxtpodden är nu att kunna ta dessa dialoger till en ny nivå. Eftersom jag vet att det nästan alltid finns någon som är ännu mer expert än vad jag är på de områden som jag är intresserad av, så kommer jag helt enkelt att bjuda gäster till en diskussion. Där det ställs frågor och diskuteras om väl valda ämnen med experter, för att på så sätt kunna ge er de bästa svaren.

En sak jag tror kommer att utmärka podden är att jag kommer att vara aningen tuffare i grillningen av våra gäster än vad du kanske är van vid från andra poddar. Syftet är att verkligen dra nytta av gästernas expertis och därför kommer vi att gå mer på djupet i ett väl valt antal frågeställningar och ge bra exempel för att du som lyssnare skall få med dig något av varje avsnitt.

Förhoppningen är att du ska vilja följa med på den här resan så att det blir precis lika mycket din tillväxtresa som min.

Trädet är valt som logga eftersom vi tycker att det bättre än något annat symboliserar sund tillväxt; för att trädkronan ska kunna växa och nå nya höjder, behöver rötterna näring för en stabil och välmående grund. På samma sätt hoppas jag att podden ger dig nya insikter och en bredare plattform, för att du som individ – liksom din organisation – ska kunna växa och nå era mål.